O nama

Tradicija duža od sedam decenija

Mercator-S, kao deo Fortenova grupe, jedan je od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U mreži koja pokriva više od 80 gradova i mesta širom zemlje kompanija ima skoro 300 IDEA prodavnica, 33 Roda marketa, 2 Mercator hipermarketa, 4 Velpro centara, namenjena profesionalnim kupcima, i jedan HoReCa centar, namenjen ugostiteljima. Kompanija Mercator-S zapošljava više od 8.100 ljudi i svakog dana uslužuju više od 300.000 zadovoljnih potrošača.

Vidimo i vrednujemo lojalnost

Kako bismo nagradili vernost svojih potrošača, osmislili smo jedinstveni program lojalnosti – Super Karticu. Ovaj program koristi se u širokoj mreži prodajnih objekata, ali i lepeza usluga čime je dostupan, a ujedno i privlačan velikom broju potrošača širom Srbije. O rasprostranjenosti, ali i popularnosti programa Super Kartica govori činjenica da svaki treći stanovnik Srbije koristi beneficije ovog programa.

O nama - Program lojalnosti

Negujemo domaću proizvodnju

Godinama unazad osluškujemo tržište i želje svojih potrošača, te smo u skladu sa njima do sada razvili veliki broj proizvoda i usluga, među kojima je i brend „Ukusi moga kraja“ na koji smo posebno ponosni. Brend „Ukusi moga kraja“ predstavlja liniju tradicionalnih srpskih proizvoda karakterističnih za naše podneblje, koji se proizvode prema originalnim receptima i u saradnji sa domaćim proizvođačima iz Vojvodine, Mačve, Posavine, Šumadije, Zlatibora, Fruške Gore, doline Timoka, Nišave i Morave. Svi proizvodi iz ove linije poput zlatiborskog mladog kajmaka, sremske kobasice, pršute, slatkog od malina, domaćeg ajvara, čvaraka i drugih srpskih proizvoda pripremani su pažljivo i s ljubavlju, vrhunskog su kvaliteta, bez aditiva, aroma, konzervansa i drugih dodataka i mogu se kupiti samo u Mercator-S trgovinskim lancima širom Srbije.

Vizual_Stranica_O nama

U korak sa željama potrošača i zahtevima vremena

Kao odgovor na potrebe potrošača, ali i neophodnu brzinu koju nam savremeni način života donosi, konstantno radimo na unapređenju brzine kupovine kako bismo svojim potrošačima omogućili laku kupovinu i uz to im štedeli vreme. Tako smo u odabranim prodavnicama obezbedili samouslužne kase na kojima potrošači samostalno mogu skenirati proizvode i platiti račun. Samo nekoliko godina kasnije unapredili smo brzinu kupovine uz tehnološko rešenje „Sken za tren“ koje potrošačima omogućava skeniranje proizvoda tokom same kupovine, dok se na posebno obeleženoj kasi, bez čekanja u redu, kupovina završava jednostavnim plaćanjem iznosa računa. Takođe, za ljubitelje online kupovine, otvorili smo i IDEA online, internet prodavnicu putem koje se kupovina može završiti brzo i lako, iz udobnosti doma, dok naručene namirnice stižu na kućni prag.

Timskim radom do uspeha

Svakog novog dana učimo, rastemo i zajedno savladavamo nove izazove koji su ispred nas. Vrednosti koje delimo i pažljivo negujemo, motivišu nas da čvrsto idemo napred kako bismo našim potrošačima, kolegama, ali i zajednici omogućili lakši i kvalitetniji život uz proizvode koje svi volimo!

O-nama-Timskim-radom