Korporativne vrednosti

Srce kompanije Mercator-S čini snažan i siguran tim vrednih i uspešnih ljudi koji dele i vode se zajedničkim vrednostima!

Stari Grci su verovali da se svet sastoji iz četiri elementa: vode, zemlje, vatre i vazduha. Upravo na ta četiri elementa se oslanjaju vrednosti u koje verujemo – znanje, disciplina, strast i uspeh!

960x636 znanje

Voda ne zna za prepreke. Ona izvire, teče, kruži i širi se. Baš kao i znanje. Usvajanjem, ali i deljenjem svega što smo naučili, stvaramo vrednost koja traje. Zato i verujemo – znanje je moć.

960x636 disciplina

Zemlja je stabilna, jaka, postojana i kao takvoj, neophodna joj je disciplina. Naučili smo da nema hleba bez motike, ali i dokazali da se trud na kraju uvek isplati. Kroz jednostavnost i istrajnost ispunjavamo zacrtane planove i postižemo uspehe. Zato znamo – disciplina je važna.

960x636 strast

Vatra nas greje, ali nam daje i svetlost. Ona je moćna, brzo i lako se širi. Baš kao i strast. Živimo ono što radimo i odlučno to širimo. Za nas – strast je snaga.

960x636 z Uspeh

Vazduh ispunjava nebo, a nebo nema granica. Uspeh je u zvezdama, ka kojima zajednički stremimo. Upravo kroz zajedništvo postižemo vrhunske rezultate. Igramo za isti tim jer smo naučili, ali i dokazali – timski rad pobeđuje.