Super kartica

Smajli - 1

Šta je Super Kartica?

Super Kartica je program lojalnosti u kojem sakupljanjem SUPER bodova i bodova ostvarujete uštede! Prilagođava se Vašim potrebama i navikama kupovine. Učlanjenje u program je brz i lak, potrebno Vam je svega par koraka:

  1. Preuzmite Super Kartica mobilnu aplikaciju sa Google play ili Apple Store prodavnica ili popunite pristupnicu* u bilo kojoj IDEA, Roda ili Mercator prodavnici.
  2. Registrujte se i krenite u super uštedu!

* Kada popunite i ubacite pristupnicu u obeleženu kutiju, na kućnu adresu će Vam biti poslata lična Super Kartica i privesci za ključeve koje možete podeliti članovima porodice i zajedno sakupljati bodove. Ako se ipak opredelite na učlanjenje u Super Kartica program lojalnosti putem aplikacije ostvarićete mnogo veće uštede!

Markator sajt_960x640px_1

Mobilna aplikacija – više od digitalne kartice!

Instalirajte Super Kartica mobilnu aplikaciju i samo jedan klik Vas deli od super pogodnosti pri svakoj kupovini:

  • Sakupljajte SUPER bodove kupujući u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama
  • Bodove trošite odmah nakon što ih sakupite
  • Rešavajte Izazove i sakupite još više bodova
  • Ostvarite instant popuste uz kupone u aplikaciji
  • Listajte kataloge i prati popuste kod partnera
  • U svakom trenutku pratite pregled bodova i svih ušteda

Markator sajt_960x640px_2

Kako do SUPER bodova?

Za svaki određeni iznos potrošnje u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama zaradićete određeni broj SUPER bodova. Možete da zaradite do 1.000 SUPER bodova* u jednom mesecu. SUPER bodove možete sakupljati skeniranjem svoje Super Kartice u aplikaciji, kao i skeniranjem svoje plastične kartice, a u Super Kartica aplikaciji imate uvid u svoje SUPER bodove – koliko ih imate i koliko treba da potrošite do sledeće nagrade.

*Super Kartica zadržava pravo da izmeni pragove koji su definisani i važe od 1.2.2024. uz blagovremeno obaveštavanje korisnika o izmenama.

Ali, to nije sve….

U Super Kartica aplikaciji imate priliku da zaradite još bodova i to kupovinom kod partnera i rešavanjem izazova u aplikaciji!

Partneri

Korišćenjem Platne Super Kartice i kupovinom usluga kod partnera DDOR, zaradili biste bodove koje možete iskoristiti u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama kao i DDOR poslovnicama.

Izazovi

Sve što treba da uradite jeste da pokrenete izazov u aplikaciji, a onda ga ispunite kroz zadate kupovine u tebi najbližoj IDEA, Roda ili Mercator prodavnici. Nagrada u vidu dodatnih bodova će Vas čekati na Vašoj Super Kartici dok kažete „Ušteda“!

Ekskluzivni kuponi

Na svake dve nedelje u Super Kartica aplikaciji moći ćete da vidite i iskoristite kupone koje smo pažljivo odabrali za tebe. A kupon od 25% koji možete da iskoristite za kupovinu proizvoda će Vam sigurno biti omiljeni!

Kako da iskoristim sakupljene SUPER bodove i bodove?

Smajli - baner 2

SUPER bodove možete trošiti u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, dok svoje bodove možete da trošite u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama kao i kod partnera DDOR. Potrebno je da prilikom kupovine skenirate svoju Super Kartica digitalnu ili fizičku karticu.

Pratite stanje SUPER bodova i bodova, ostvarenu uštedu i sve transakcije preko aplikacije, a za dodatne nedoumice posetite Super Kartica sajt ili pozovite besplatan Call centar na 0800 301 300.