Super kartica

Kompanija Mercator-S je osmislila program Super Kartica kako bi nagradila svoje verne potrošače. 

Besplatna i jednostavna za korišćenje, Super Kartica vam pruža brojne benefite i omogućava da iskoristite značajne popuste i pogodnosti, ostvarite cashback nakon obračunskog perioda, dok trgovcima daje mogućnost da bolje upoznaju svoje potrošače i nagrade ih personalizovanim akcijskim pogodnostima. Sa više od milion registrovanih korisnika, predstavlja najveći multi lojalti program u Srbiji.

Kako da se učlanite u Super Kartica program? 

Jednostavno i brzo možete se učlaniti na jedan od 3 načina:

  1. Preuzmite Super Kartica mobilnu aplikaciju sa Google play ili Apple Store-a.
  2. Učlanite se na našoj internet stranici.
  3. Popunite pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mestima partnera i potpisanu ubacite u kutiju. 

Kada se učlanite, na vašu kućnu adresu će vam biti poslata vaša lična Super Kartica i privesci za ključeve koje možete podeliti članovima porodice i zajedno  sakupljati bodove.

Inovacije_Super-kartica

Bodove možete da sakupljate u IDEA, RODA, Mercator hipermarketima pri svakodnevnoj kupovini. Broj bodova koji ste dobili možete videti na isečku vašeg računa. Ukupan broj bodova koji ste sakupili kod bilo kog partnera programa možete proveriti putem mobilne aplikacije, na sajtu Super Kartice ili pozivom besplatnog Call centra na broj telefona 0800 301 300.

Preuzmi potpuno besplatno Super Kartica mobilnu aplikaciju! 

Super Kartica mobilna aplikacija omogućava vam sakupljanje bodova putem Vašeg mobilnog telefona čak i kada vaša kartica nije uz vas. Online kuponi sa popustima su na dodir prsta od vas, a novosti i katalozi svih partnera programa sada su na jednom mestu. Putem aplikacije pratite stanje bodova i transakcije. Aplikacija vam omogućava učlanjenje u Super Kartica program, kao i aktiviranje članstva u dečjem klubu – Super Klubić. 

Prednosti mobilne aplikacije

Super kartica - 3

Za jednostavnu i brzu kupovinu i uštedu sada je dovoljno da ponesete svoj mobilni telefon sa instaliranom Super Kartica aplikacijom. Sakupljajte i trošite bodove skeniranjem digitalnog barkoda Super Kartice. Pratite stanje bodova u aktuelnom i poslednja tri obračunska perioda. Uredite profil i počnite da koristite nove super funkcionalnosti!

Super funkcionalnosti

Pored dosadašnjih pogodnosti Super Kartica aplikacije izdavajamo:

  • popuste na proizvode prilagođene vašim navikama kupovine
  • brzu i jednostavnu pretragu najbliže prodavnice/poslovnice bilo kog od partnera Super Kartice u odnosu na vašu lokaciju
  • novosti o pogodnostima kod svih partnera programa
  • svi online katalozi partnera Super Kartice na jednom mestu
  • dečji klub Super Klubić - učlanite se brzo i lako i pratite pogodnosti Super Klubića

Sada i vaša knjižica pogodnosti postaje digitalna tako da u svakom trenutku možete jednostavno pristupiti svojim popustima. Dovoljno je da prilikom kupovine kod sebe imate svoj telefon i pokažete kupon na kasi.