Zlatibor na farmi

Zlatibor na farmi

U saradnji kompanije Mercator-S i PK Zlatibor doo na police naših IDEA i Roda prodavnica i Mercator hipermarketa stižu nam autentični srpski proizvodi, napravljeni od mleka sa najveće farme u Čajetini.

Mleko sa brdsko-planinski područja ima drugačija svojstva od mleka u ravničarskim predelima. Tako nam najkvalitetnije mleko, kao i domaći mlečni proizvodi stižu upravo sa Zlatibora, sa najveće farme u Čajetini.

Svi naši proizvodi su domaći, i napravljeni su bez aditiva i konzervansa. Zato i mogu da kažem da se koncept proizvodnje u potpunosti poklapa sa idejom brenda Ukusi moga kraja“, ističe direktor PK Zlatibor doo, Radoje Cvetić i dodaje: „Taj projekat je od posebne važnosti za male srpske proizvođače, jer sada imamo priliku da zajednički sačuvamo tradicionalne srpske proizvode i recepte po kojima su spremale naše bake“.

Priče iz Merkatora  - Zlatibor na farmi

Dokaz kvaliteta tradicionalnih srpskih proizvoda firme PK Zlatibor je i žig „Čuvarkuća“ koji im je dodeljen, a koji predstavlja dokaz, kako potrošačima, tako i proizvođačima, da su proizvodi domaćeg porekla i vrhunskog kvaliteta.

S ponosom ističemo da je firma PK Zlatibor deo naše porodice „Ukusi moga kraja“ – jedan od 30 proizvođača koji nam omogućavaju da zajednički brinemo o očuvanju tradicionalnih srpskih proizvoda koji su krasili trpeze naših predaka i starih oprobanih recepata koje volimo.