Ukusi moga kraja na obroncima Kosmaja

Ukusi moga kraja na obroncima Kosmaja

Pod okriljem našeg brenda „Ukusi moga kraja“ nalazi se porodična kompanija Delikos, koja u svojoj maloj delikatesnoj radionici proizvodi visokokvalitetne suhomesnate proizvode od svinjskog i goveđeg mesa, po tradicionalnim i oprobanim receptima.

Na obroncima Kosmaja, u zaštićenom području nadomak Beograda, nalazi se kompanija Delikos koja sve više osvaja srca potrošača širom Srbije. Nastala s željom da spoji tradiciju i inovaciju, u proizvodnom procesu koristi moderne i savremene tehnike i tehnologije kako bi proizvela i svojim potrošačima omogućila autentičan ukus tradicionalnih srpskih proizvoda.

Kada smo odlučili da pokrenemo proizvodnju mesnih proizvoda, želeli smo da potrošačima ponudimo vrhunski kvalitet, primenjujući savremene tehnologije koje se danas koriste u svetskoj industriji mesa i mesnih prerađevina, ali da, ujedno, sačuvamo tradicionalnu recepturu“ rekla je Mina Rakićević, vlasnica i direktorka kompanije „Delikos“.

Kompanija Delikos se može pohvaliti kvalitetom proizvodnje što potvrđuje Mina Rakićević: „Kvalitet je za nas ispred kvantiteta. Svu ljubav, energiju, znanje i trud ulažemo u kvalitet naših proizvoda. Svaki korak u proizvodnji ne ubrzavamo, proces sazrevanja mesa ne skraćujemo već je postupan, što daje pun i raskošan ukus našim proizvodima“.

Proizvodnja kompanije Delikos je napravljena po uzoru na italijanske fabrike sličnih proizvoda. U svojoj ponudi broje mali broj proizvoda, sa akcentom na njihovom kvalitetu koji dobijaju pažljivim odabirom sirovina i začina, kao i kontrolom apsolutno svakog koraka u procesu proizvodnje.

Tradicionalni srpski proizvodi brenda „Ukusi moga kraja“ među kojima su i proizvodi kompanije Delikos, nalaze se na policama naših IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa, a uz podršku Privredne komore Srbije i na policama trgovinskih lanaca Evropske unije. Broj domaćih proizvoda u okviru brenda „Ukusi moga kraja“ svake godine raste, a danas broji preko 200 proizvoda koje stvara 30 domaćih proizvođača.