Odaberi svoj put ka uspehu: Mercator S - Kompanija koja ceni ljude i kvalitet

Odaberi svoj put ka uspehu: Mercator S - Kompanija koja ceni ljude i kvalitet

02. jun 2023.

Kompanija Mercator S predstavlja pouzdanu firmu koja istinski ceni ljude i njihov kvalitet, te se kroz zajedničke vrednosti koje živimo, zaista i oseća podrška i motivacija koju svaki zaposleni ima na putu do uspeha. Izuzetno smo ponosni na svoje zaposlene, te nam je stvaranje inspirativnog radnog okruženja i atmosfere od ključne važnosti. Naš cilj je da svakom pojedincu pružimo priliku da ostvari svoj pun potencijal na poslu, poveća nivo zadovoljstva i tako aktivno doprinese uspehu naše kompanije.

Želimo da našim ljudima na svakom koraku budemo velika podrška. Tako već od procesa selekcije ulažemo veliki trud da ovaj uzbudljiv, neizvestan i stresan proces traženja posla olakšamo svim kandidatima, jer je to atmosfera koja će nam omogućiti da upoznamo najbolju verziju naših budućih kolega. Mercator S je kompanija koja uvek ima potrebu za novim talentima i sa zadovoljstvom dočekujemo svakog ko izrazi želju da postane deo našeg tima od 8000 ljudi.

Bez obzira na to da li neko želi da radi u upravi naše kompanije ili da se pridruži orerativnom timu, tu smo da prepoznamo potencijal, kvalitet, ali i da pružimo podršku u potrazi za izvanrednim rezultatima.

Proces selekcije koji te inspiriše: postani deo našeg tima

Kroz otvoren proces selekcije, kompanija Mercator S nudi šansu svima koji dele naše vrednosti da se pridruže timu. Nezavisno da li želite da radite u upravi naše kompanije ili pridružite se operativnom timu, kompanija pruža podršku i motivaciju tokom procesa selekcije. Trudimo se da svaki korak bude sa što manje stresa, tenzije i straha, koji se neminovno javljaju kod kandidata kada je potraga za poslom u pitanju. Stvaramo prijatnu atmosferu u kojoj želimo da svaki naš potencijalni kolega oseti slobodu da se predstavi u što boljem svetlu.

Ukoliko želite da radite u upravi naše kompanije na našem sajtu nalaze se aktuelne pozicije koje predstavljaju bitan segment naše organizacije. Proces selekcije nam omogućava da biramo vrhunske talente, kandidate koji su otvoreni da sa nama podele svoja znanja, ali i imaju ambicije da nauče nešto novo, one koji strastveno žele da budu deo našeg tima, da sa nama ostvare zacrtane ciljeve i raduju se zajedničkim uspeima. 

S druge strane, ukoliko vas privlači pridruživanje operativnom timu, Mercator S nudi raznovrsne mogućnosti za istaknutost i učešće u uspešnoj priči. Naša kompanija neprestano pruža mogućnosti zapošljavanja tokom cele godine, nudeći različite pozicije kao što su prodavac, mesar, vozač i magacioner. Na našem korporativnom sajtu uvek možete pronaći otvorene konkurse za ove pozicije. Sve što je potrebno jeste da se prijavite i u nekoliko jednostavnih koraka dostavite svoje podatke.

Ako želiš da saznaš više o tome kako sam proces selekcije izgleda, klikni na sledeći link:

Kako zapošljavamo

Prepoznajemo talenat - Šanse za rast u Mercatoru S

Snažno verujemo da pružanje mogućnosti za napredovanje podstiče motivaciju i održava visok nivo angažovanosti. Naša kompanija ima jasno definisane karijerne putanje i sistem koji omogućava transparentnost i pravednost u procesu napredovanja. Uvek smo otvoreni za nove ideje i inicijative, te težimo tome da svaki zaposleni ostvari svoj pun potencijal.

Svesni smo da je obrazovanje zaposlenih neophodno za rast i razvoj naše kompanije. Mercator S kontinuirano brine o tome da svako na svojoj pozicijiji ima uslove da bude još uspešniji i da svoj maksimum. Kompanija aktivno radi na edukaciji i razvoju ljudi i verujemo da je ova posvećenost ključna za rast i napredak svakog pojedinca unutar našeg sistema. Pored standardnih treninga i obuka, realizujemo brojne aktivnosti kao što su stipendiranje zaposlenih, interni konkursi, kao i interni edukativni programi.

960x640

Interne edukacije i učenje kroz mogućnosti

IDEA Akademija je trening centar u kom se u toku godine organizuje veliki broj edukacija koje su organizovane u skladu sa pozicijom, kao i veliki broj slobodnih edukacija na koje mogu da se prijave svi zaposleni u kompaniji.

#FunFact - Preko 2500 zaposlenih na različitim pozicijama odslušalo je tokom prethodnih godinu dana makar jednu edukaciju.

U toku godine kompanija dodeljuje 25 stipendija za školovanje na višim i visokim školama širom Srbije, ali i regiona, među kojima su IEDC Bled School of Management, Cotruli Business School, Bocconi University, i mnoge druge.

U želji da edukacija bude dostupna što većem broju ljudi, razvili smo različite programe i razvili sisteme koji uspešno funkcionišu.

  • U okviru internog coaching program – interni pull sertifikovani trener tokom cele godine održavaju različite edukacije na temu liderstva, razvoja liderskih veština i slično.
  • Naš tim zna da prepozna talentovane i vredne ljude i verujemo da oni zaslužuju našu posvećenost. Aktivnu ulogu u razvoju talenata imaju top menadžeri naše kompanije, kao njihovi mentori, ali i kroz realizaciju edukacija i zajedničkih projekata na različite teme. Kako bismo postigli što bolje rezultate razvili smo M Hub talent program u kom učestvuje više od 40 zaposlenih u našoj kompaniji, s ciljem da kroz posao, iskustva drugih, ali i tradicionalni oblik edukacije, postanu još bolji menadžerski kadar.

Interni konkursi su odlična prilika da prvo našim zaposlenima damo šansu da pređu na upražnjeno radno mesto i tako napreduju horizontalno ili vertikalno.

#FunFact - U prethodnih godinu dana, bilo je 38 internih konkursa, a u istom periodu je unapređenje dobilo 1.717 koleginica i kolega.

Mercator S je kompanija sa izuzetnim potencijalom i ambicijama za budućnost. Kao poslodavac, vrednujemo ljude i težimo tome da svaki pojedinac ima priliku za lični i profesionalni razvoj. Naša vizija, kreativna i praktična rešenja, podrška i razvojne mogućnosti čine nas odličnim izborom za sve one koji žele da se pridruže našem timu.