Velpro

Velpro

Velpro je prilagođen za snabdevanje profesionalnih kupaca, a u svojoj ponudi nudi i bogat asortiman robe široke potrošnje, dok je HoReCa centar prvenstveno namenjen ugostiteljima.

VELPRO - PARTNER ZA PROFESIONALCE

VELPRO je vodeći nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji koji poseduje 4 veleprodajna centra, koji su prilagođeni i organizovani za snabdevanje profesionalnih kupaca. U svom bogatom asortimanu VELPRO nudi više od 5.500 artikala široke potrošnje. Prateći potrebe svojih kupaca i stalnim ulaganjem u razvoj, ovaj brend je za više od dve decenije postojanja doživeo snažnu ekspanziju, te danas u svom portfoliju ima više od 6.000 profesionalnih kupaca širom Srbije. VELPRO nudi profesionalnu uslugu i sigurno snabdevanje uz mogućnost besplatne dostave, internet kupovinu, pogodnosti plaćanja i atraktivna dešavanja u okviru veleprodajnih centara koji svojom mrežom pokrivaju gotovo celu teritoriju Srbije.

Shvatajući potrebe tržišta i razvijajući se u korak s vremenom, Velpro je 2014. godine otvorio i savremeno koncipiran HoReCa centar, koji je po svojoj prirodi posla prevashodno namenjen ugostiteljima. HoReCa centar je organizovan tako da u svakom trenutku može da odgovori na zahteve ugostiteljskih objekata i dostavi robu u dogovorenom roku. Asortimansku ponudu čini više od 2.500 artikala u bazičnoj ponudi, od kojih se posebno izdvajaju kategorije alkoholnih i bezalkoholnih pića, svežeg voća i povrća, delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda, kao i svežeg mesa. Pored toga, u ponudi je i dopunski asortiman sa više od 40.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala.