Mercator hipermarket

Mercator hipermarket

Fresh market

Mercator Fresh market pruža najširi izbor voća i povrća ekstra i A klase, iz svih krajeva sveta! To je mesto na koje svaka sezona prvo dolazi i sa kojeg poslednja odlazi. To je kutak u kome započinje istraživanje slatkih, kiselih, egzotičnih i pikantnih ukusa svežeg voća i povrća. To je praznik za vaše oči koji će vas opčiniti sa bezbroj nijansi svih boja i oblika. Mogućnosti su neograničene – granice određuje samo vaša mašta i želja za istraživanjem. Voće i povrće u Mercator Fresh marketu je kontrolisanog kvaliteta i geografskog porekla, sveže i zdravstveno ispravno. Raspored artikala na odeljenju je prilagođen potrebama potrošačima radi lakše i ugodnije kupovine.

Mercator-FreshMarket

Zdrava hrana

Mi u Mercatoru znamo koliko je važno da se zdravo hranimo, zato smo se fokusirali na to da vam pružimo širok asortiman proizvoda koji će vam pomoći da svaki dan napravite zdraviji izbor.

Mercator-ZdravaHrana

O Vinoteci

Apsolutno se slažemo da je gastronomija umetnost kombinacije hrane i pića, a pažljivo odabranim asortimanom najkvalitetnijih domaćih i stranih vina to smo i dokazali. Skrojili smo ponudu će iznenaditi sve one koji vole da uz ručak ili večeru, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima, uživaju u čaši dobrog i kvalitetnog vina.

Mercator hipermarketi u Beogradu i Novom Sadu su prateći najsavremenije trendove u svetskom retailu napravili Vinoteke spremne da zadovolje ukuse i najizbirljivijih kupaca. Zato kupcima s ponosom predstavljamo asortiman koji broji više od 400 vina iz celog sveta, od kojih je 200 etiketa poreklom iz 41 srpske vinarije koje su poznate po svom kvalitetu i tradiciji.

Mercator-Vinoteka

Srpske vinarije

Najbolja domaća vina na jednom mestu

Ako iz nekog razloga više preferirate vina iz inostranstva, važno je da znate da i na podneblju Srbije nastaju neka od najkvalitetnijih i autentičnih vina koja su zaslužila da nađu put do vas. Autentičnost porekla je možda i najinteresantnija osobina koja nam može pokazati svu raznolikost zemljišta i regiona u kom je vino nastalo.

Upravo zato je Mercator hipermarket pažljivo odabranim asortimanom iz 41 srpske vinarije poseban akcenat pri odabiru stavio upravo na najkvalitetnija domaća vina. Na policama ovih prodavnica mogu se naći tradicionalno pripremljena domaća vinu, koje će svojim ukusima i kvalitetom, sasvim sigurno očarati brojne ljubitelje ovog pića.

Ribarnica

Naša ribarnica vam garantuje ne samo poreklo ribe – već i to da morska riba stiže do vas u roku od 48h, a rečna za samo 24h.

SVAKOG ČETVRTKA SVEŽA MORSKA RIBA U NAŠOJ PONUDI!

Mercator-Ribarnica

U našoj ponudi nalazi se više od 40 vrsta morskih riba i nekoliko vrsta rečnih kao što su šaran i smuđ. Dok orada i brancin stižu sa Jadranskog mora, pastrmka iz domaćih ribnjaka, losos nam stiže čak iz Norveške. Iz morskih dubina u Mercator ribarnici između ostalog možete pronaći veliki izbor morskih plodova – inćun, kozice, dagnje, lignjuni, lignje, škampe, školjke kapesante, gambori itd.

Mercator ribarnica nudi uslužno pečenje i čišćenje ribe, na vama je samo da odaberete.

KARE Desing

U Hipermarketu Beograd nemački KARE Desing, koji 2021. godine proslavlja 40 godina postojanja, svoj brend predstavlja obožavaocima jedinstvenih komada nameštaja.

Kare ne prestaje da nudi inspiraciju za uređenje doma prikazujući svoj asortiman u formi kompletno osmišljenih ambijenata koji imaju zadatak da izazovu emocije i isprate svačiji ukus i životni stil.

U ponudi su ukrasni predmeti, namestaj i dekor, rasveta i jos mnogo toga još!

960x640_Kare

Gramofonske ploče

Naslove koji vas očekuju u našoj ponudi vinila birali smo po jednostavnom ključu: predstavljamo vam najbolje iz svakog muzičkog žanra! Bilo da ste “muzički eklektičar“ ili ljubitelj aktuelnih hitova, klasika rokenrola, muzike sa ovih prostora, džeza, bluza, soula, pop muzike ili “klasike” – među više od 250 vinila sigurno ćete pronaći onaj koji vam nedostaje u kolekciji i koji može biti idealan poklon za vaš gramofon I vaše uši!

Stripovi

Slobodno priznajte, bez obzira na godine - odavno priželjkujete da neki od dana počnete uživanjem u dobrom doručku, da biste zatim uz veliku šolju kafe ili čaja, grickalica ili slatkiša otvorili korice stripa u kojem ste nekada davno uživali, ili nove strip-avanture u koju ste jedva čekali da se otisnete! U ponudi stripova Mercator Hipermarketa čeka vas više od 200 prolaza koji vode u isto toliko avantura. Izaberite u kom društvu polazite i uživajte u svetu devete umetnosti!

Pasta Fresca

Sveže, neodoljivo ukusne paste napravljene od testa koje stižu iz Pulje možete probati i u Mercator hipermarketu! Le Nonne Pasta Fresca u ponudi Mercatora je mesto na kojem od sada možete svakog dana kupiti svežu, tog jutra pripremljenu pastu (čak 14 različitih vrsta), soseve sa kojima ih možete upariti, kao i raviole i domaće lazanje! Za izradu Le Nonne Pasta Fresca testenina se koriste najkvalitetniji sastojci: jednodnevna jaja domaćih koka (NON GMO) i posebna vrstu durum (tvrdog) brašna koje testenini daje prepoznatljivu al dente teksturu. Zbog te vrste brašna pasta je kompaktna i čvrsta, ali u isto vreme - delikatna i svilena. Le Nonne pasta je potpuno prirodna, bez bilo kakvih dodataka, konzervanasa, aditiva i pojačivača ukusa. Zašto se tako prave? Zato što je prirodno i domaće uvek i najukusnije!